ISARD – EXTREM ISARD PRESENTE EN LA YUKON ARCTIC RACE

Isard – Extrem Isard equipa les mans de Joel Jaile Casademont en la YUKON ARCTIC RACE

La YUKON ARCTIC RACE és la carrera més dura i freda del món, 750Km non stop i autosuficiència, pel desert gelat del àrtic, a temperatures extremes mínimes de -45 graus i màximes de -15 / -20, de moment cap espanyol ho ha aconseguit.

La cursa segueix el deixant de la Yukon Quest, el recorregut de trineus tirats per gossos més dura del món. La cursa té 3 modalitats: bicicleta, esquí, peu.

Participa en la modalitat de “peu” on ha de tirar d’un trineu d’uns 75 quilograms de pes, i portarà tot el material que necessiti per realitzar tot el recorregut, des del menjar, sac de dormir, fogonet, botiga, etc. Són unes 13 nits en carrera. On més o menys dormirà unes 2 hores diàries, altres 2 de parades tècniques (gestió de material, etc,) i les 20 restants de marxa, Duríssim !!!.


Tot i que la ruta està marcada en algunes zones, gran part no ho estarà, les nevades i el vent poden esborrar el rastre ràpidament i la navegació amb mapes i Gps seran imprescindibles. Molt fred, perill de congelació i la foscor, posen a prova el físic i la ment.

Data: Febrer del 2015

Web: www.arcticultra.de/en/

MONTANE: www.youtube.com/watch?v=y-ypS4MRsqs

Aquests són els models que Joel Jaile portarà a la cursa:

Related Post