GUANTS FINLAND SEGONS CARLES GEL

Els guants FINNLAND, han estat especialment dissenyats per a una important diversitat d’activitats d’alta muntanya i a l’aire lliure, des del muntanyisme clàssic hivernal a l’esquí de muntanya, passant per l’alpinisme, les ascensions amb raquetes, el parapent, l’escalada en neu i gel, les expedicions alpines i polars, i fins i tot l’esquí alpí.
La seva qualitat contrastada fa dels FINNLAND uns guants molt potents per a combatir el fret extremo  de les muntanyes a l’hivern. Els materials amb els quals ha estat fabricat, fa que pugui aguantar sense problemes, temperatures de fins a 25 graus negatius, fins i tot amb vent, de manera que la sensació de fred és encara més gran.

Personalment, com a provador dels guants EXTREM-ISARD, os explicaré que aquest és el segon hivern que utilizo els FINNLAND. La seva qualitat i comoditat porta sorprenent-me a cada sortida, i, evidentment només puc parlar-vos bé d’aquest model nascut per al fred.
Els he testat a Pirineus i l’Atles, escalant el Toubkal (4.167 m) a l’hivern. Ho he utilitzat per fer ascensions clàssiques i fàcils d’hivern, escalada en parets gelades, corredors de neu, esquí de muntanya, raquetes ….. i temperatures baixíssimes on la sensació tèrmica ha estat de -22º.

La seva capa paravent amb el seu folre interior fan del FINNLAND un dels millors guants de l’actual mercat mundial.
Són lleugers, còmodes al màxim i queden perfectament ajustats a la mà.

Related Post