EXTREM-ISARD – ISARD PRESENTA LA COL·LECCIÓ DE GUANTS Y MANYOPLES 2016-2017

Salutacions  esportistes, professionals i aficionats a la muntanya,  avancem cap a la tardor , gairebé a les portes d’un nova temporada 2016-2017, aniran baixant les temperatures a les valls i als cims, si esteu pensant en equipar  bé les vostres mans, us volem presentar la nova col·lecció de guants i manyoples Extrem Isard, Isard  a l’aparador, www.extrem-isard.es. amb l’ànim que us agradi i compteu amb nosaltres en les vostres activitats i projectes  d’aventura.


Volem destacar entre  d´altres, la línia Extending el tres dits Ice Wall i cinc dits, Edges i Herron en dues llargàries, una construcció pensada per als que us agrada una carrosseria potent, elaborada majoritàriament amb pell natural i teixits tècnics.

Per als més fredolics que valoren més el confort, Finnland, Greenland i Torb són excel·lents decisions per protegir-vos  del fred.

Com no, comptar com sempre amb els clàssics i evolucionats de la línia Functional Positión, tan en guants com amb manyoples models, Altitud 8000, Màgic Line, North Face, Strong, Paret Extrema, Pilsner Pillar, etc.

Per que tingueu informació sobre l’origen del producte que  esteu mirant , us certifiquem que el disseny, la manufactura i la fabricació dels nostres guants i manyoples Isard, Extrem-Isard per  Expedicions,  Muntanya-Alpinisme,  Esquí-Snow, Outdoor-Trekking , es confecciona completament a les nostres dependències de Montgat (Barcelona).

Restem a la vostra disposició i quelcom assessorament per atendre os via On line, amb un servei àgil i un contacte directe amb el propi fabricant, www.extrem-isard.es.

Gràcies pel vostre interès, una salutació i bones sortides

Related Post