Existeix la combinació perfecta de dos guants

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 711large.jpg
Escribe la leyenda…

Per Carles Gel, Alpinista i col·laborador.

VENT + AIRBREAK , POLIVALÈNCIES

Durant dos llargs hiverns (i ja vaig pel tercer), he estat testant dos models de guants molt polivalents:

Vent i  Airbreak.

El primer és un guant paravent, i gràcies a les seves costures exteriors fan d’aquest un guant molt còmode i atractiu, ideal per a activitats de mitja i alta muntanya com ara l’esquí de muntanya i de fons, el BTT, les raquetes de neu, el excursionisme, les cascades de gel, i fins i tot per passejar tranquil·lament per la ciutat.

Vent posseeix una capa polar elàstica Power Shield Pro, s’ajusta perfectament al canell, i com he explicat, les costures són exteriors. Pot ser utilitzat com 2ª capa, encara que us explicaré que durant tot aquest temps ho he estat utilitzant gairebé sempre com a únic guant donant un resultat realment espectacular.

Amb aquests guants he treballat a temperatures inferiors als 10º sota zero, fins i tot amb vents molt potents que sovint, han superat els 100 km / h. Ja se sap que cada persona és un món, i que malgrat portar els mateixos guants, un pot arribar a passar més fred que l’altre. Això és només el meu particular punt de vista, però us diré que a més de còmode, és molt calent.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es guantes.jpg

¿Tinc la resposta potser definitiva?

Doncs imagineu-vos la combinació Vent + Air Break. Tenir dos guants lleugers a cada mà, dues tallavents fabulosos, i a més, l’Airbreak és calent. Dos guants que ens permetran realitzar activitats fredes encara que el vent sigui molt potent. El tacte és excepcional. Amb aquesta precisa i valuosa combinació, he realitzat activitats d’alta muntanya per sobre dels 2.400 metres, on la sensació ha estat inferior als -20º ajuntant fred i vent.


Fa poc vaig utilitzar Vent com guant únic, un dia en què la temperatura era de 11º sota zero i a més feia vent. Amb els esquís vaig arribar fins als 2.450 metres d’altitud. Evidentment com a primera i única capa no són només els Vent, doncs hi va haver un moment en què vaig notar el fred en els meus dits. No obstant això, en combinar els dos guants fan d’aquesta parella dos dels guants més polivalents, lleugers i calents que he conegut mai.

Carles Gel, http://carlesgel.desnivel.com/blogs/

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 11.png

Related Post

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.